Kezdolap Mi újság? Partik Fotók Zsúr ötletek Receptek Kapcsolat Játékok

2017. május 11-én:

Kevés az idő a nyári szünet kezdetéig. Itt az ideje, hogy a jelentkezz egy olyan táborra, ahol feltárul előtted a színjátszás varázslatos világa.

 

Megnézem a Színjátszó tábor programját->

 

2016. május 1-én:

GPS parti programunk legújabb helyszíne a Budai Vár területe, ahol a gyerekek játékos feladatok során ismerkednek meg a vár rejtvényes múltjával. Az ünnepelt és játszótársai egy GPS készülék segítségével találják meg az állomásokat.

 

Megnézem a GPS-es szülinapi partit->

 

2016. január 15-én:

Kedves Szülők! Rendezzék gyermekük születésnapi zsúrját a Labirintusban a Budai Várban kedvezményes 33.300.- forintos kezdő áron. Ajánlatunk a január és február hónapban megrendelt zsúrokra érvényesek.

 

Megnézem a Labirintusos Szülinapi partikat->

 

2015. augusztus 22-án:

Szeptember 1-től aki a Labirintusban szeretné tartani gyermeke születésnapi partiját, annak kéttő, egy rövidebb 1,5 órás és egy 3 órás programcsomagot állítottunk össze.

 

Megnézem a Labirintusos Szülinapi partikat->

 

2014. július 30-án:

Ezen a nyáron is szeretettel ajánljuk kedvenc szabadtéri, a medence partjára megálmodott születésnapi játékunkat. Sok mozgással és ötletes játékokkal tűzdelt szines program azoknak akiknek a születésnapja a szünidőre esik..

 

Megrendelem a Szülinapi zsúrt->

2014. június 1-én:

Ismét várunk a T-Home Gyerekszigeten! Látogasd meg a Labirintus játszóházat: zsinórlabirintus, bejárható nagy labirintus favárral és csúszdával, golyópályás labirintusok, ujjlabirintus, baba bújócska. Nálunk mindent megtudhatsz a labirintusokról. Készségfejlesztés és óriási móka - a júniusi hétvégéken a Hajógyári szigeten.

 

Szülinapi zsúr helyszínek

Zsúrok a Labirintusban! Várjáték és Labirintus Kincse parti!

A szülinapi zsúr helyszín kiválasztásánál mindig azt a helyszínt választjuk, ami a szülőknek és a gyerekeknek a legjobb. Íme a lista: Klebelsberg Kultúrkúria, nagy parkkal és világos klubhelységgel a második kerületben; Budavári Művelődési Ház, tágas színházteremmel, kitűnően megközelíthető; Labirintus, Csillebérci Szabadidő Központ-Tükörterem, itt természetesen birtokba vesszük a nagy parkot is - a GPS-es bulik ideális helyszíne. Pesten az Árpád hídnál az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház emeleti, világos, tükrös terme; Zuglóban a Kassák klub, közvetlen közelben egy szuper játszótérrel; a Városligethez közel a Zeg-Zug Gyerekház, a kinti-benti programokhoz; igazán kedves helyszín a Kondor Béla Közösségi Ház a 18. kerületben, tágas teremmel és a 19. kerületben a Wekerle Gyerekház, a magas házak tövében egy valódi kis sziget.

Reméljük szeptembertől is számtalan felejthetetlen zsúrral kedveskedünk a Születésnaposoknak és meghívott barátainak!

Új szülinapi zsúrjaink vannak! Arielle és Némó... A Disney hercegnő vízalatti kalandjai sok fantáziával - és a gyerekek rögtön elmerülnek Arielle mesés életében. Sok mozgás és h.a.l.a.k. Némó világában. Belevaló buli vagány gyerekeknek.

 

Kedves Dóri és Laci!

Köszönjük nektek a sok élményt, játékot és boldogságot, amivel megajándékoztátok Petra lányomat és barátait! A gyerekek hihetetlenül jól érezték magukat, Petra azóta is a Harry Potter bulit emlegeti. Ezúton is köszönöm Andinak az ajánlásotokat! Valló Marja

Készülünk a Karácsonyra!

Idén is sok helyre látogatunk Adventi Gyerekprogramunkkal és NAGY KARÁCSONYI MESEÚT-tal! Megrendelhető program, kérjük érdeklődjön a részletekről!

Szeretnél találkozni Hófehérkével?

Egy mesés délután - életreszóló élmény...

Családi napra, szülinapra, céges gyerekrendezvényre: a Disney-kosztümös Hófehérke beszélget mindenkivel, közös fotó készül, táncolni tanít.

Nyári gyerektábor

A kalandok idén nyáron kezdődnek! Eltöltünk egy napot az őskorban, egyet az antik Rómában, egyet a középkorban és a sok tudomány mellett még olimpiát is rendezünk! Utolsó nap búvárkodás a margitszigeti Hajós Alfréd uszodában! 8-12 éveseknek.

Idén is kint voltunk a T-Com Gyerek Szigeten! Nagyméretű, színes és szórakoztató labirintus játékainkat sokan kipróbálták. Jövőre is szeretettel várunk mindenkit!

Egy résztvevő bejegyzése a sziget.hu vendégkönyvében: "Kedves Sziget!
A lányom szerint a "legtutibb" program a labirintus. Óriási ötlet. Már több hétvégén kint voltunk, ahol az első (és utolsó) állomás a zsinórlabirintus. Készségfejlesztő, színes és megunhatatlan! Gratulálok!
Szalay Márti"

"Nagyon köszönjük Kristóf szülinapi zsúrját! A gyerekek nagyon jól érezték magukat. Többen is azt mondták, hogy ez volt a legjobb zsúr, amin eddig részt vettek.

Szülőként köszönjük, hogy segítettek nekünk felejthetetlenné tenni a születésnapot! Gratulálunk a szervezéshez, a lebonyolításhoz. Jó volt látni a profizmust, ami könnyedséggel, kedvességgel párosult. További sikereket kívánunk!" P. Krisztina

Zizi, a bohóc műsora megrendelhető szülinapokra! Egy rendkívül kedves, interaktív, szórakoztató program a 3-7 éveseknek!

Legyél Te a következő sztár a partin! A Pop Sztár partin előadod kedvenc dalodat, igazi színpadon, igazi diszkó hangulatban! Fergeteges kareoke-parti, díjkiosztó gála - mindez a Te szülinapi bulidon!

 

ÚJDONSÁG! Varázsfőzőcske zsúron olyan ínycsiklandozó látványosságokat készítenek el a gyerekek, mint a pókropi, varázsalma, vagy a múmiapizza. A szuper szórakozás garantált!

Rendkívüli élmény volt a Művészetek Palotájában az új játékainkkal játszani. A legsikeresebb a zsinór labirintus és a nagy labirintus volt, ahol gyerekek hada próbálta ki magát újra és újra. Ha ott jártál, vagy kiváncsi, hogy néz ki labirintus játékunk, nézd meg a legemlékezetesebb fotókat!

"Ilyen szuper szülinapi zsúron még nem vettünk részt soha! Nagyon köszönöm, lányom nevében is, mindenkinek ajánlani fogom! Üdv: Marjai Anita&Zsófi"

 

"Köszönjük a remek születésnapi zsúrt, a rengeteg játékot, kalandot és izgalmat. A gyerekek nagyon élvezték, hazamenni sem akartak, szuper hangulat volt hazafelé a buszban!!! Mindenkinek ajánlani fogjuk, mégegyszer köszönet az élményért!" G. G. Olga

"Igen magasszínvonalú volt kilencéves fiam számára rendezett Labirintus zsúr, mindenkinek ajánlani fogom!" Baló Júlia

Rendkívüli Labirintus Kincse Játék osztályoknak! Készségfejlesztés, ismeretszerzés, testközelben a labirintusok világa! Itt 3 órás foglalkozás alatt minden megtudható a labirintusok rejtélyes világáról: előadás diavetítéssel, megfejtések, az eredeti krétai labirintus elkészítése, asztali és ugrótáblás labirintusok, zsinórlabirintus.

Érdeklődni: Tamási Dóra 06-70-361-2576, vagy info@gyereklabirintus.hu

 

"Köszönöm a Mese Habbal Zsúrszervíz segítségét, lányom 5. születésnapjának lebonyolításában. Eddig még soha nem sikerült ilyen jól a parti, soha nem tudtuk a gyerekeket 1 óránál tovább lekötni." Dr. Sz. Péter

Egy hívás az álom szülinap! Kérésre házhoz megyünk és ott varázsoljuk fergetegessé a zsúrt! Megrendelem!

 

Születésnapra és osztálykirándulásra is ajánljuk: a Várjáték ! Ettől lesz nagy durranás az osztálykirándulás! Mérje össze erejét az osztály, vagy az egész iskola! Osztálykirándulás, ahogy eddig elképzelni se merted.

A nagy érdeklődésre tekintettel idén tavasszal beindítjuk rendezvényes programunkat. Várjuk azon megrendelők jelentkezését, akik rendezvényük alkalmával a gyerekeket sem akarják kizárni az ünnepi eseményből. A helyszínen biztosítunk csupa játékot a gyerekeknek, miközben a szülők nyugodtan kikapcsolódhatnak.
Levél nekünk.